U doneert aan Arnulfus Stichting

Maak een keuze

Vul a.u.b. uw voorletters in

Vult u a.u.b. uw achternaam in

Vult u a.u.b. uw adres in

Vult u a.u.b. uw postcode in

Vult u a.u.b. uw woonplaats in

Kies uw land

Vult u a.u.b. een geldig email adres in.

Vult u a.u.b. uw telefoonnummer in.

/ / Vult u a.u.b. uw geboortedatum in

Maakt u a.u.b. een keuze

Vul een bedrag in, in hele euro's

Invalid Input

Hartelijk dank voor uw keuze om periodiek te doneren! Met een periodieke schenking gaat u een overeenkomst aan voor minimaal 5 jaar. U bepaalt een jaarbedrag wat wij jaarlijks, of desgewenst in maandelijkse termijnen, van u mogen incasseren. Uw gift aftrekbaar van de belasting!

Indien u liever zelf uw periodieke gift overmaakt kan dat ook. Echter, met een automatische incasso is het eenvoudiger, u hoeft immers nergens aan te denken en wij hoeven u niet te herinneren. `
Indien u Arnulfus periodiek wilt ondersteunen vragen wij u deze bijlage met de overeenkomst uit te printen, in te vullen en aan ons toe te zenden. Let op; het zijn twee dezelfde exemplaren. Zodra we beide formulieren ontvangen hebben zullen wij de gegevens aanvullen en 1 exemplaar aan u retour zenden.

Wilt u ons machtigen voor automatische incasso? Dan ontvangen wij graag uw IBAN bankrekeningnummer. Geef ook aan of u het bedrag jaarlijks of bijvoorbeeld in maandelijkse termijnen wilt laten incasseren.

Nadat wij uw formulier hebben ontvangen nemen wij contact met u op.

U kunt ook anoniem doneren door uw gift rechtstreeks over te maken naar Arnulfus Stichting via rekeningnummer: IBAN NL 09 INGB 0652 7700 88
Gezien de relatie die we met onze donateurs willen opbouwen door hen o.a. op de hoogte te houden van onze activiteiten is het formulier zo ingericht dat wij gegevens vragen van onze donateurs.

Arnulfus Stichting legt uw persoonsgegevens vast, zie voor meer informatie ons privacy statement.

Soomerlustplein 5 | 2275 XM Voorburg | info@arnulfus.nl | Copyright © 2011-2018 Arnulfus Stichting