Kwaliteitstijd

Kwaliteitstijd

“Hoe gaat het met je?”
“Goed hoor, druk…”
Dat laatste woordje. U moet er maar eens op letten hoe vaak het wordt gebruikt. Iedereen is druk: op het werk, in het verkeer, met vrienden… en als we daar allemaal niet druk mee zijn, zijn onze kinderen wel druk en dan zijn we daar druk mee.
Druk-zijn is het nieuwe elan. We willen heel veel, en het liefst zo efficiënt mogelijk zodat het ons niet teveel tijd kost. Nu ben ik, als moeder van vijf kinderen, de laatste die efficiëntie onderwaardeert. Sterker nog, ik heb die zeer hoog in het vaandel staan, maar efficiëntie mag nooit een doel op zich zijn, net zo min als druk zijn.

Kwaliteit daarentegen moet dat juist wél zijn. Het maakt niet uit wat je doet of hoe snel je het doet, als je het maar goed doet. Dit klink wellicht als een open deur. Toch is het in de huidige, drukke, samenleving niet voor de hand liggend dat er veel tijd is voor momenten waarop u even stilstaat en de tijd neemt om ergens van te genieten.
Katholiek Nieuwsblad wil mensen helpen bij het nemen van deze kwaliteitstijd door een product te leveren waarvoor zij deze tijd wíllen nemen. Met dank aan u, de donateurs van Arnulfus, kan de krant een vernieuwingsslag maken, inhoudelijk en visueel. Uw beleving staat daarin centraal.
Uiteraard gaat deze ontwikkeling hand in hand met de digitale ontwikkeling van KN. De website moet vernieuwd worden. Die is verouderd en beperkt in de mogelijkheden, zodat wij niet kunnen profiteren van de voordelen die digitalisering brengt. De wens om een nieuwe website te bouwen kan echter niet gerealiseerd worden zonder uw financiële steun. Ik realiseer mij heel goed dat wij vaak een beroep doen op uw vrijgevigheid. Ik ben zeer dankbaar als ik denk aan alles wat u ons gegeven heeft in de vorm van gebed en financiële steun. Toch wil ik u vragen een extra donatie te overwegen.
Wij willen graag gebruik maken van de digitale trein die voorbij raast. Maar dan wel met Katholiek Nieuwsblad onder onze arm, zodat we de krant heerlijk op ons gemak kunnen lezen. Reist u met ons mee?

Christine Klosse
Directeur a.i.

Soomerlustplein 5 | 2275 XM Voorburg | info@arnulfus.nl | Copyright © 2011-2018 Arnulfus Stichting